Club Excursionista Jesús-María (Sección de PADRES)

SANT JULIÀ DE VILATORTA - FOLGUEROLES

17 Octubre 2009

Pulsa sobre la foto para verla ampliada

   

   

   

     

   

   

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona forma part de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i està gestionat per un Consorci format per aquesta administració i diversos ajuntaments de la zona. Està situat a la comarca d'Osona, limitant a l'oest amb la plana de Vic i al nord amb les cingleres de Tavertet, límit físic del Collsacabra. Aquest territori té interés especial tant pels seus valors naturals, com pels seus recursos econòmics i el patrimoni històric.

En aquesta ruta descobrirem l'entorn i conèixerem tant el seu valor natural com històric. Partirem de la vila de Sant Julià de Vilatorta i finalitzen a Folgueroles:

El recorregut d'uns 8 km en total i un desnivell aproximat de 300 m. Parteix del Parc de les Set Fonts es travessa part del nucli urbà de Sant Julià de Vilatorta fins agafar el GR 2 en direcció al castell de Sant Llorenç del Munt, pel coll del Portell. Un cop allà, si el temps ho permet, gaudirem d'una espectacular panoràmica. A continuació es pren un corriol que travessa el vessant nord del Serrat del Pi en direcció a Folgueroles, per la Font Trobada.

 Para ver el mapa de la zona pulsa aquí

Si tienes alguna foto interesante de estas excursiones mándanosla y la incluiremos en la página.

subir        página principal

Fotos: Joan y Reinaldo